Lejlighederne er beliggende på:

Ingersvej 1, st. tv, 8220 Brabrand

Ingersvej 1, 3. tv, 8220 Brabrand 

Ingersvej 7, st. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 7, 2. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 13, 3. th, 8220 Brabrand

Ledige lejemål! 

Der er desværre ingen ledige lejemål i øjeblikket, men følg med i KFUM og KFUK boliger til leje i Aarhus, hvor vi slår nye lejemål op.

Om foreningen

Gellerup er en stor forening i storbyen Aarhus, der vægter børne- og ungdomsarbejdet højt og har derfor forskelligt børne- og ungdomsarbejde, som Ten Sing m. dans, drama og musik, Get2Gether – en legeklub for områdets børn, samt madklubben Smag på Verden. En gang om ugen er der fællesspisning. Det forventes at man som beboer prioriteter at deltage. Derudover har vi ungevoksne om tirsdagen, som vi selv planlægger og styrer. Aftenerne varierer mellem at have tema, have et socialt fokus eller bibelsk fokus.  

Der er gode indkøbsmuligheder tæt ved, samt gode busforbindelser. Ligeledes ligger Gellerup Kirke i nærheden, hvor bl.a. KFUM og KFUK i Gellerup holder til. Da der er tale om en lederlejlighed, forventes det, at beboere engagerer sig i en af foreningens aktiviteter, samt bliver eller er medlem af KFUM og KFUK i Gellerup. Det er ikke et krav, at man har tidligere ledererfaring.

 

I denne video kan du se, hvordan det ser ud i en af vores lejligheder og høre mere om foreningen.

 

Ansøgning

Ansøgninger sendes til Thea Højhus mail: thea@kfum-kfuk.dk

Inden du sender en ansøgning, skal du sætte dig ind i vilkårene.

Ansøgningsskema findes her 

Ved spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive en sms til Thea Højhus på tif. 27294965

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!