Lejlighederne er beliggende på:

Ingersvej 1, st. tv, 8220 Brabrand

Ingersvej 1, 3. tv, 8220 Brabrand 

Ingersvej 7, st. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 7, 2. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 13, 3. th, 8220 Brabrand

Emmasvej 22, st. th, 8220 Brabrand 

 

Ledig lejlighed! 

Vi har i øjeblikket en ledig delevenlig lejlighed til to personer i Ingersvej 1, 3. tv, 8220 Brabrand. Ansøgningfrist 3. august og overtagelse 1. september. 

 

Om lejligheden

Lejligheden er en 3 værelses på ca. 84 kvm. beliggende på Ingersvej i Gellerup. Der kan bo to i lejligheden og begge soveværelser kan søges. I lejligheden er der 2 soveværelser, stor fælles stue med altan, køkken og bad m. toilet. I kælderen er der vaskefaciliteter samt et opbevaringsrum.

Det ene værelse er 14 kvm. Huslejen udgør ca. 2.400 kr. + vand og varme a conto. I alt ca.: 2.900 kr. + el

Det andet værelse er 10 kvm. Huslejen udgør ca. 1.700 kr. + vand og varme a conto. I alt ca.: 2300 kr. + el

Lejligheden er delevenlig, og det er muligt at leje et enkelt værelse. Det er også muligt at ønske en bofælle som også søger lejligheden. I så fald sendes to ansøgninger til de enkelte værelser, hvoraf det tydeligt fremgår, hvem man ønsker at bo sammen med.

 

Gellerup er en stor forening, der vægter børne- og ungdomsarbejdet højt og har derfor forskelligt børne- og ungdomsarbejde, som Ten Sing m. dans, drama og musik, Get2Gether – en legeklub for områdets børn, børneklubben FBI og madklubben Smag på Verden.

Der er gode indkøbsmuligheder tæt ved, samt gode busforbindelser. Ligeledes ligger Gellerup Kirke i nærheden, hvor bl.a. KFUM og KFUK i Gellerup holder til. Da der er tale om en lederlejlighed, forventes det, at ansøgere har lyst til at være leder i en af vore børne- og ungdomsklubber i Gellerup, samt bliver eller er medlem af KFUM og KFUK i Gellerup. Det er ikke et krav, at man har tidligere ledererfaring.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er torsdag d. 3. august 2017 og ansøgningen sendes til: Line Bilberg på mail: line.bilberg@hotmail.com   

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Inden du sender en ansøgning, skal du sætte dig ind i vilkårene.

Ansøgningsskema findes her