Lejlighederne er beliggende på:

Ingersvej 1, st. tv, 8220 Brabrand

Ingersvej 1, 3. tv, 8220 Brabrand 

Ingersvej 7, st. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 7, 2. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 13, 3. th, 8220 Brabrand

Emmasvej 22, st. th, 8220 Brabrand 

 

Ledigt lejemål pr. 1/7 og 1/8!  

Vi har i øjeblikket to ledige værelser. Begge værelser er i fireværelseslejligheder på henholdsvis Emmas- og Ingersvej, 8220 Brabrand. Lejligheden på Emmasvej er i stueetagen, og lejligheden Ingersvej er på anden sal.

 

Om lejlighederne

Lejlighederne er 105 kvm og har 3 soveværelser samt en stor fælles stue, altan, bad og køkken, der deles med lejlighedens øvrige beboere. I kælderen er der vaskefaciliteter samt et opbevaringsrum.

   - Værelset på Emmasvej 22, st. th.: Værelset er 12 kvm, og den månedlige husleje udgør ca. 2980 kr. inkl. vand og varme a conto. Herudover el, tv og internet. Ansøgningsfristen er d. 15/6-18 og overtagelse fra d. 1/7-18.

   - Værelset på Ingersvej 7, anden tv.: Værelset er 14 kvm, og den månedlige husleje udgør ca. 1975 kr. inkl. vand og varme a conto. Herudover el, tv og internet. Ansøgningsfristen er d. 15/6-18 og overtagelse fra d. 1/8-18.

Lejligheden på Ingersvej er ikke renoveret, og der er ikke opvaskemaskine - deraf prisforskellen.

 

Om foreningen

Gellerup er en stor forening, der vægter børne- og ungdomsarbejdet højt og har derfor forskelligt børne- og ungdomsarbejde, som Ten Sing m. dans, drama og musik, Get2Gether – en legeklub for områdets børn, samt madklubben Smag på Verden. 

Der er gode indkøbsmuligheder tæt ved, samt gode busforbindelser. Ligeledes ligger Gellerup Kirke i nærheden, hvor bl.a. KFUM og KFUK i Gellerup holder til. Da der er tale om en lederlejlighed, forventes det, at beboere engagerer sig i en af foreningens aktiviteter, samt bliver eller er medlem af KFUM og KFUK i Gellerup. Det er ikke et krav, at man har tidligere ledererfaring.

 

Ansøgning

Ansøgninger sendes til Martin Klaris på mail: mklarism@hotmail.com

Begge værelser har ansøgningsfrist d. 15/6-18.

Inden du sender en ansøgning, skal du sætte dig ind i vilkårene.

Ansøgningsskema findes her

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!