Lejlighederne er beliggende på:

Ingersvej 1, st. tv, 8220 Brabrand

Ingersvej 1, 3. tv, 8220 Brabrand 

Ingersvej 7, st. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 7, 2. th, 8220 Brabrand

Ingersvej 13, 3. th, 8220 Brabrand

Emmasvej 22, st. th, 8220 Brabrand 

 

Ledigt lejemål pr. 1/9

Pr. 1/9 står et 8 kvm værelse ledigt på Ingersvej 7, st. th, 8220 Brabrand. Lejligheden er 105 kvm og har 3 soveværelser samt en stor fælles stue, altan, bad og køkken med opvaskemaskine, der deles med lejlighedens øvrige beboere Ida og Martin. I kælderen er der vaskefaciliteter samt et opbevaringsrum. Huslejen er 2634 kr. i måneden inkl. vand og varme a conto. Herudover el, tv og internet. 

Ansøgningsfrist 5. august 2018

 

Om foreningen

Gellerup er en stor forening, der vægter børne- og ungdomsarbejdet højt og har derfor forskelligt børne- og ungdomsarbejde, som Ten Sing m. dans, drama og musik, Get2Gether – en legeklub for områdets børn, samt madklubben Smag på Verden. 

Der er gode indkøbsmuligheder tæt ved, samt gode busforbindelser. Ligeledes ligger Gellerup Kirke i nærheden, hvor bl.a. KFUM og KFUK i Gellerup holder til. Da der er tale om en lederlejlighed, forventes det, at beboere engagerer sig i en af foreningens aktiviteter, samt bliver eller er medlem af KFUM og KFUK i Gellerup. Det er ikke et krav, at man har tidligere ledererfaring.

 

Ansøgning

Ansøgninger til det ledige værelse sendes til Martin Klaris på mail: mklarism@hotmail.com senest 5. august 2018

 

Inden du sender en ansøgning, skal du sætte dig ind i vilkårene.

Ansøgningsskema findes her

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!