14767694795_b600f47166_o.jpg

Om KFUM og KFUK i Gellerup

  Vi er en frivilligdrevet forening, som arbejder med det formål at bakke op om lokalsamfundet og at være med til at sikre et bredt udvalg af aktiviteter for børn og unge voksne.

  Vi har de sidste 7 år, hver 3. onsdag i måneden, sørget for at lave lækre retter i vores gratis madklub: Smag På Verden.

  Og siden efteråret 2020 har vi haft glæde af at kunne afholde GellerKlub med en masse børn, hver tirsdag på Fredspladsen.

   

  Klik på videoen, for et bedre billede af, hvad vi laver!

  Tørre fakta:

  Vi er en lokalforening under KFUM og KFUK i Danmark. Vi har holdt til i det vestlige Aarhus siden 1979 og har i dag omkring betalende 120 medlemmer. 

  Formål og vision

  Formål

  KFUM og KFUK’s formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv.

   

  Vision 2025
  I 2012 vedtog KFUM og KFUK i Danmark denne vision på landsmødet:

  ”I 2025 vil KFUM og KFUK være en dynamisk og levende organisation, der når ud til flere og nye målgrupper. Vi tilbyder aktiviteter, der på et tydeligt kristent grundlag møder de behov, som børn og unge omkring os har, og styrker deres livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.” 

   

  En del af verdens største ungdomsbevægelse

  KFUM og KFUK i Danmark er medlem af de to verdensbevægelser YMCA (KFUM) og YWCA (KFUK). YMCA og YWCA arbejder i mere end 100 lande verden over og har tilsammen mere end 30 millioner medlemmer.

  YMCA er dermed verdens største ungdomsbevægelse og YWCA verdens største kvindebevægelse.

  Læs mere om YMCA og YWCA